Oravantie 48, Suomi 

48230 Kotka


0407794025

marianne@ennairam.fi

Reiki-energiahoito

Reiki (jap. Usui Shiki Ryoho, eli Usuin luonnollisen parantamisen menetelmä) on luontaishoitomenetelmä, jonka kehitti japanilainen Mikao Usui (1865–1926) 1920-luvun alussa. Mikao Usui tarkoitti menetelmän fyysisten, emotionaalisten ja henkisten sairauksien hoitoon sekä yleisen hyvinvoinnin edistämiseen ja ylläpitämiseen.

Reikihoidossa hoidettavaa hoidetaan energialla, jota hoitaja välittää. Hoitaja ei siirrä omaa energiaansa hoidettavaan. Välitettävä energia voimistaa kehon immuunipuolustusta ja voi vahvistaa mieltä kestämään stressin, kiireen, huolet ym. meitä kuormittavat asiat.

"Reiki ei ainoastaan paranna sairauksia, vaan se myös vahvistaa henkisiä kykyjämme, tasapainottaa mieltämme, tekee kehostamme terveen, ja siten auttaa meitä saavuttamaan onnellisuutta." 
Ote Mikao Usuin muistokirjoituksesta.

Reikihoidossa hoidettavan ei tarvitse riisuutua, energia kulkee vaatteitten läpi. Hoitajalla on myös energiahoidoissa täysi vaitiolovelvollisuus, joten asiakas voi kertoa mieltä kuormittavia asioita, mikä osaltaan voi keventää mieltä.

Useimmiten reikihoito antaa vastaanottajalle tyynemmän mielen, helpottaa jännitystiloja ja lievittää kipuja. 

Tervetuloa reiki-energiahoidon maailmaan!